Obchodné podmienky a informácie o Ochrane osobný údajov nájdete na tomto linku

Výstava Coneco Racioenergia 2015

Získajte až 40% zľavu z ceny sklolaminátového bazéna.

Prídťe sa za nami na Coneco stánok 405, hala A1 a získajte výstavnú zľavu, pozor cena platí len počas výstavy!

Viac informácií ohľadom vystaveného bazénu http://www.mariner.sk/kompozitny-bazen-nautilus/.

Aurora-750c

coneco-bazen

S napredujúcim vývojom technológii, je skoro nemožné zostať v neustálom obraze. Novinky a rôzne inovácie sa objavujú takmer neustále a najlepší spôsob, ako sa s nimi oboznámiť bližšie, je zúčastniť sa rozmanitých výstav a veľtrhov. Jedným z tých najväčších a najznámejších je stavebnícky veľtrh CONECO, ktorý nám už po 36. rok odhaľuje najnovšie trendy v architektúre a stavebníctve.

Ako to však všetko začalo - O výstave Coneco.

Coneco otvorilo brány svojim návštevníkom po prvýkrát v roku 1967 v Prahe, ako medzinárodná výstava stavebných materiálov a výrobkov, určených aj pre architektúru. Ako naberalo na obľube, tak podliehalo aj neustálej migrácii medzi mestami Praha, Brno a Bratislava. Jeho putovanie bolo ukončené v roku 1978, kedy sa za definitívne a stabilné miesto konania určila Bratislava.

Veľtrh prebiehal v dvojročných cykloch, kedy sa výstavy týkali výhradne vystavovateľov zo strednej a východnej Európy. Prelom nastal v roku 1990 s rozšírením a otvorením trhu, kedy sa objavil záujem aj zo strany západnej Európy. Prelomovým rokom v histórii Coneca bol rok 1992, kedy sa Coneco nielenže spojilo so strojárskou výstavou, ale organizátori sa rozhodli, že sa táto výstava začne konať každoročne.

Rovnako môžme spomenúť rok 1994, kedy sa ku Coneco pripojila ďalšia výstava, a to výstava racionalizácie spotreby energie a palív RACIOENERGIA a v roku 1997 sa pričlenila výstava klimatizácie a vzduchotechniky CLIMATHERM. Nakoniec v roku 2007 boli veľtrhové a výstavné záujmy rozšírené o tie developerské a investičné, ktoré poznáme pod menom CONECOINVEST a SLOVREALINVEST.

Týmto stručným prehľadom sme chceli poukázať na dynamický ráz CONECA, ktorý mu dáva neustále nové rozmery a nás napĺňa novými očakávaniami.

Je nespornou pravdou, že CONECO si zaistila pozíciu na trhu ako medzinárodná stavebná výstava s najdlhšou tradíciou vo východnej a strednej Európe, ktorá zaujala právoplatné miesto vo výstavných priestoroch INCHEBA Expo Aréna.

Tento rok bude výstava prebiehať v čase od 25. – 28. marca v čase otváracích hodín:

  • Streda – Piatok 9.00 – 18.00
  • Sobota 9.00 – 16.00

Je to miesto urňené pre stretnutie predajcov, investorov, dizajnérov, architektov a ľudí, ktorý hľadajú informácie a inšpirácie v tomto obore. Vystavovatelia vás prevodia svetom posledných a najzaujímavejších trendov nielen v konštrukčnom priemysle, ale aj z rôznych súvisiacich oblastí. Je už tradíciou, že okrem výstavnej činnosti sa môžete zúčastniť odborných prednášok na témy, ktoré momentálne hýbu svetom stavebníctva a architektúry a rovnako sa môžete tešiť na príjemný a hlavne na informácie bohatý sprievodný program.

22. marca si pripomenieme Medzinárodný Deň vody, ktorý nie je ľahostajný ani organizátorom výstavy.

Veľtrh CONECO/ RACIOENERGIA bude obohatení o sekciu VODA, ktorej sa momentálne venuje pozornosť z dôvodu ochrany, ale aj ako elementu, ktorý je nenahraditeľným zdrojom života a energie. Preto si zvolili za motto súčného ročníka výzvu „Voda je život a živel“.

Sme radi, ak sme Vás týmto spôsobom inšpirovali a budeme radi, ak na mieste výstavy nájdete nové inšpirácie a nápady.

Mariner na Conecu.

Tento rok sa výstavy CONECO zúčastníme po niekoľkoročnej odmlke.

Radi by sme Vás oboznámili s novinkami v našom sortimente.

Zaradili sme sklokeramické bazény od maďarského výrobcu, prefabrikované sauny a infrakabíny od dodávateľa z Rakúska. Okrem už osvedčenej chémie na úpravu a dezinfekciu vody z Nemecka, by sme Vám chceli predstaviť aj bezchlórovú chémiu na dezinfekciu vody a povrchov.

Radi Vás privítame v našom stánku v hale A1 stánok č.405

mariner-expozicia-coneco_1

mariner-coneco-stanok 

coneco-mapa 

Coneco Racioenergia 2015, ktorých sa koná v ďnoch 25. -28.3.2015 v priestoroch výstaviska Incheba.

Mariner.